Göm menyn

Filosofiska fakulteten önskar alla välkomna!

Filosofiska fakulteten inbegriper grundutbildning samt forskning och spänner över humaniora, samhälls- och beteendevetenskap, datavetenskap, ekonomi och viss tematisk naturvetenskap.

Nyheter


 

puffbarn

”Barn lär sig bäst med vuxna, men plattan är ett komplement”

Barns surfande på datorer eller läsplattor är inte skadligt, men när barn är riktigt små lär de sig främst genom socialt samspel. Det menar professor Mikael Heimann vid Linköpings universitet.

slojdpuff

Made in Linköping

I helgen öppnade utställningen Made in Linköping där Studenterna på Slöjd, hantverk och formgivning visa upp resultatet av tre års studier. SVT Nyheter Öst var där och rapporterade.

saspuff

SAS – en landskamp i luften

Sedan omregleringen av flygmarknaden kämpar SAS om kunderna. I en ny bok visar Hans Sjögren att både kamp mellan ägarna och problem att motivera sina anställda bidragit till att det varit svårt att hålla företaget i luften.

puff100syssner

Tre minuter med Josefina Syssner ...

... kulturgeograf och föreståndare för Centrum för kommunstratetiska studier, CKS. Du var med i en TV-debatt igår om det delade Sverige med avfolkning å ena sidan och urbanisering å den andra. Varför var du en av debattörerna?

 


 

 

 

Knapp Srimman 2014-2015
Knapp: Nyhetsbrev Filfakta
disputationer
Knapp Öppet Campus Norrköpiong


 


Händelser i kalendarietSidansvarig: asa.ekberg@liu.se
Senast uppdaterad: 2015-05-19