Göm menyn

Filosofiska fakulteten önskar alla välkomna!

Filosofiska fakulteten inbegriper grundutbildning samt forskning och spänner över humaniora, samhälls- och beteendevetenskap, datavetenskap, ekonomi och viss tematisk naturvetenskap.

Nyheter


 

bildpuffvit

Dags att söka stipendier!

Är du student inom Filosofiska fakulteten eller Utbildningsvetenskap? Är du född i Östergötland? Då finns det stipendium att söka!

Forskningsanslag från Kommuninvest

Karl Wennberg och Åsa Bråmå, Institutet för Analytisk Sociologi, IAS, har fått ett forskningsanslag från Kommuninvest för ett projekt med titeln: ”Invandring som resurs i stagnerande kommuner”. Projektet löper över två år.

puffanders

Årets lärare 2015

Anders Holm har av studenterna på de affärsjuridiska programmen utsetts till årets lärare 2015. Anders Holm är lektor vid avdelningen för Affärsrätt, och han undervisar och forskar i avtals- och skadeståndsrätt. Prisutdelningen skedde i samband med Juroday 2015 (affärsjuristernas arbetsmarknadsdag), den 18 mars 2015.

turismpuff

Ökad turism ställer krav på kommunerna

Kommunerna måste bli bättre på att införliva turism och annan besöksnäring i samhällsplaneringen. Det konstaterar LiU-forskare i en färsk rapport till Tillväxtverket.

 


 

 

 

Knapp Srimman 2014-2015
Knapp: Nyhetsbrev Filfakta
disputationer
Knapp Öppet Campus Norrköpiong


 


Händelser i kalendarietSidansvarig: asa.ekberg@liu.se
Senast uppdaterad: 2015-03-30