Socionomstudenter möte Socialchefer

Den 30 september till 2 oktober samlas nära 700 socialchefer från hela landet för årets största socialpolitiska konferens – Socialchefsdagarna. I år samlas man i Louis de Geer i Norrköping, och på programmet står tre dagars föreläsningar och seminarier med svenska och internationella forskare, företrädare för regering, myndigheter och organisationer samt yrkesverksamma och brukarorganisationer.

Och – i år kommer deltagarna att få del av ett seminarium där tre studenter från socionomprogrammet vid Linköpings universitet – Miranda Digréus, Linnea Johansson och Vendela Strömbäck – medverkar!

De kommer att dela med sig hur de under utbildning förberett sig för sitt kommande yrkesliv, men också  beskriva sina tankar och förväntningar på sitt kommande arbete.

Seminariet har rubriken ”Ni som är chefer idag: Så här tänker vi som ska arbeta i socialtjänsten i framtiden!”, och det leds av Martin Börjeson, universitetslektor vid Avdelningen för socialt arbete vid LiU. Seminariet är ett av de som fått flest förhandsanmälningar – nära 150 deltagare.

Länka till:

2015-09-21